Nieuw initiatief Vaes & Linthorst: “Wij werven, u selecteert!”

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2013

“Wij werven, u selecteert!”

Vriend en vijand heeft het verbaasd dat Vaes & Linthorst in roerige tijden enorm is gegroeid in omvang en prestatie. Een knappe verdienste, voornamelijk te danken aan vijf jaar inzet, kwaliteit, netwerk proactiviteit en betrokkenheid. Oplossingen bieden met een toegevoegde waarde. Daar draait het om bij Vaes & Linthorst. Daarom is www.kandidatenwerving.nl in dit feestelijke eerste lustrumjaar van Vaes & Linthorst in het leven geroepen. De missie in een notendop: “Wij werven, u selecteert!” Daar is nu namelijk grote behoefte aan in de markt!

Kandidatenwerving.nl heeft dezelfde positieve instelling, maar een andere filosofie en manier van werken dan die van Vaes & Linthorst. “Ja, dat klopt”, zo begint Pascal Vaes. “Kandidatenwerving.nl werft namelijk de kandidaten, maar de opdrachtgever heeft in alle stappen van het selectieproces zélf de touwtjes in handen. Onze opdrachtgevers maken actief gebruik van het uitstekende netwerk en van de juiste job boards van Vaes & Linthorst. Selectiecriteria worden door Kandidatenwerving.nl in samenspraak met de opdrachtgever opgesteld, afhankelijk van de sector, het type bedrijf en van de functie. Werving vergt namelijk kunde en ervaring. Als geen ander weten wij hoe we op efficiënte en professionele wijze moeten werven. Door uitgekiend te werk te gaan met social media en met de juiste job boards, spreken wij in afzienbare tijd een grote doelgroep aan die wij snel kunnen attenderen op de vacature. Anders dan bij volledige kandidatenwerving van Vaes & Linthorst bepaalt de klant bij kandidatenwerving.nl zelf de regie. Deze selecteert dus uiteindelijk zelf en voert zelf de sollicitatiegesprekken. Dat heeft vele voordelen. Organisatorisch én financieel.”

Tijdwinst

Vaes: “Kandidatenwerving.nl voert op professionele wijze het voortraject en de uiteindelijke nazorg uit. Voorafgaand aan de werving stellen wij een goede, dekkende vacaturetekst op die vervolgens wordt uitgezet op de vele sites met een hoge graad van respons. Alle reacties die hier op binnenkomen, worden gekoppeld aan de vacature. Onze opdrachtgever kan snel en eenvoudig aangeven welke kandidaten in aanmerking komen voor een gesprek. Wij verzorgen vervolgens de uitnodiging richting de kandidaat. Het plannen, voorbreiden en uitvoeren van sollicitatiegesprek doet de opdrachtgever zelf. Dat scheelt tijd, geld en levert uiteindelijk veel duidelijkheid op. Bovendien krijgen alle sollicitanten keurig bericht op hun sollicitatie, want daar schort het bij procedures binnen bedrijven nog wel eens aan. Gevolg, een slechte bedrijfsnaam in de markt bij werkzoekende. Het is niet voor niets een van de grootste ergernissen bij sollicitanten.”

www.kandidatenwerving.nl

recruitment

Brasserie Maasduinen & Café Lief

In deze bosrijke, ontspannen omgeving ligt Brasserie Maasduinen. De perfecte locatie voor uw zakelijke lunch en waar vergaderen in een relaxte sfeer gegarandeerd is. Naborrelen en netwerken in Café Lief maakt van uw dag een succes!

Route A73 afslag 17

Maalbekerweg 25

5951 NS Belfeld

T 077-4751782

E info@brasseriemaasduinen.nl

I www.brasseriemaasduinen.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by